Ceaiul alb este unul dintre cele mai scumpe și mai puțin procesate tipuri de ceai. Provine de la planta Camellia sinensis. Pentru producerea ceaiului alb se folosesc frunzele cele mai tinere și delicate, în special mugurii culeși primăvara. Numele de ceai alb provine de la mugurii de ceai acoperiți cu puf alb. Ceaiul uscat arată ca și cum ar fi fost alb. Infuzia, deși ușoara și delicata, nu este albă, are o culoare ușor galben-pai.
Greutate netă: 100g.
Compoziție: ceai alb chinezesc 100% fără aditivi.
Ceaiul alb contine de doua ori mai multi antioxidanti decat ceaiul verde, motiv pentru care incetineste cel mai bine procesul de imbatranire. De asemenea, are proprietăți antibacteriene și protejează împotriva virușilor. Întărește nu numai imunitatea organismului, ci și dinții și gingiile. Pentru a profita din plin de proprietățile sale, beti-l zilnic de 2-4 ori. Dacă bugetul dvs. este limitat, puteți prepara ceaiul de 2-3 ori pentru a obține conținutul complet de nutrienți.